Så hittar du det billigaste mobilabonnemanget

Idag är det rätt så billigt att ringa och skicka sms via en mobil. Det är inte som förr, då det ofta var 6 kr per minut i samtal och jättedyrt att skicka sms. Dock kan det ju vara så att du tycker att det abonnemang du har idag, det kostar lite för mycket för din smak. Om du vill byta till ett billigare abonnemang, så kan du med fördel jämföra olika operatörer på Crediwizz.se. Det är alltid bra att jämföra just för att hitta det billigaste mobilabonnemanget som även ger dig det du vill ha och behöver.

Vad är viktigt för dig?

De allra flesta abonnemang har idag ett fast pris och i det så ingår då samtal och sms. Det som kan skilja är hur mycket surf som ingår. Så vill du kunna surfa mycket, samt ha fria samtal och sms är det bra att hitta den operatör som erbjuder det till bra pris. Sedan är det även bra att välja en operatör som har bra täckning där du använder den allra mest.

Hur byter man abonnemang?

Om du har bindningstid på ditt abonnemang så måste du vänta ut att den passerat. Innan det så kan du inte byta. Sedan brukar det även vara uppsägningstid på abonnemanget man har. Om du vill behålla ditt nummer, så går det oftast bra, även om du byter operatör. Du får då begära en nummerflytt till operatören du vill byta till, sedan hjälper de dig med det. 

5 May 2021